Uw tapijt specialist in Almere

Wij begrijpen dat u tapijt zoekt voor uw woning of pand in Almere. Want wat is er lekkerder dan zacht tapijt aan uw voeten? Tapijt brengt sfeer in huis, nodigt uit om te ontspannen, brengt uw gevoelstemperatuur omhoog en gaat harde geluiden tegen. Deze en andere voordelen ervaart u ook tijdens uw bezoek aan Sickmann Woninginrichting in Almere. Hier leveren wij u professioneel advies, een uitgebreid aanbod van tapijt en de voordeligste prijzen.

Waarom tapijt?

De voordelen van tapijt zijn even groot als divers. Uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte profiteert van bijzondere kwaliteiten. Tapijt is zacht, behaaglijk, comfortabel, energiezuinig, warmte-isolerend, sfeervol, decoratief, modieus, akoestiek verbeterend, geluiddempend, veilig, slijtvast en eenvoudig in het onderhoud. Bovendien is het (tapijt Almere) leverbaar in vele dessins, kleuren en vormen. Ontdek dit zelf in onze showroom. U vindt daar de volgende merken:

  • Parade
  • Desso
  • Bonaparte Bewe
  • NL label
  • Tredfort

Tapijt bij allergie├źn?

U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u een astmatische aandoening heeft of allergisch bent voor huisstofmijt. Want uw tapijt is geen grote verspreidingsbron. Bij astma als allergie├źn ligt de oorzaak ergens anders. Het is bovendien bewezen dat tapijt een slechte voedingsbodem is voor de stofmijt. Juist door de structuur van de stof worden ziekteverwekkers en stofdeeltjes vastgehouden. De uitwerpselen van microscopisch kleine diertjes, die zich vaak bevinden in woningen en kantoren, kunnen dus minder snel opdwarrelen en uw luchtwegen bereiken. Goed stofzuigen blijft zoals altijd de enige remedie, voor welke vloer u ook heeft.


M&M Webmedia