Prachtig marmoleum uit Almere

Bij Sickmann Woninginrichting laten wij u graag zien hoe bijzonder marmoleum in Almere kan zijn. Naast onderhoudsvriendelijk en duurzaam is het van grote meerwaarde voor uw interieur. Het kan de prachtige natuurlijke structuren van veel duurdere vloeren nabootsen. Ook zijn er meer abstracte soorten marmoleum. Maar altijd zijn ze van de hoogste kwaliteit. En bij ons zijn ze extra betaalbaar dankzij gunstige prijzen en tarieven. Kom ze bekijken en haal inspiratie uit onze sfeervolle showroom van marmoleum Almere.

Uw marmoleum in Almere

Niet ieder type marmoleum is uw stijl. Zowel uw smaak als de inrichting van uw pand in Almere speelt een grote rol in het kiezen van het juiste marmoleum. Vanuit onze ervaring en inzichten in het vormgeven van complete interieurs adviseren wij u graag over de verschillende soorten marmoleum. In onze winkel in Almere ontdekt u dan ook precies wat er bij u past. Zoals bijvoorbeeld:

Artoleum Mineral

Een natuurlijk uitziend product dat gebaseerd is op natuursteen.

Artoleum Piano

Marmoleum met een subtiele tweekleurige werking en spikkeleffect.

Click Marmoleum

Gemakkelijk en leuk om te leggen. En dankzij de 30 x 30 cm en 90 x 30 cm panelen heel gemakkelijk om in eigen banen en motieven te leggen.

Dual

Natuurlijke motieven met een dubbele kleurstelling en daardoor een unieke uitstraling.

Fresco

Een subtiele marmerstructuur gebaseerd op fresco’s uit de oudheid. Dit prachtige effect laat zich goed combineren met andere marmoleumproducten.

Striato

Een origineel streepdessin in retro-stijl. Veel gebruikt binnen de aansprekende moderne architectuur.

Real

Het marmoleum met de klassieke marmeruitstraling. Verkrijgbaar in een pallet van maar liefst 60 kleuren.

Vivace

Levendig, krachtig en contrastrijk kleurenspectrum, dat veel weg heeft van marmer.


M&M Webmedia